Image

Andras erfarenheter | Prima Vitalus för ett gladare och friskare liv

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum.

Andras erfarenheter

Så här har en del av våra kunder tycker om den
hjälp de fått av oss på Prima Vitalus

Mångårig migrän | För min del har behandlingar på Prima Vitalus varit till stor hjälp då jag äntligen har fått ordning på min migrän som plågade mig ganska ofta.

Migrän gjorde även att jag var mer och mer rädd att köra bil tills jag slutade helt och hållet med det : (


 Behandlingen på Prima Vitalus kändes trygg och ganska snart gav den resultat. Jag mår bra idag och kan planera min tillvaro på ett helt annat sätt. Dessutom funkar det bra att köra bil igen. Jag har därför rekommenderat behandlingen även till andra.

Utmattning och feber | Jag var helt slut, trött, matt och hade blivit diagnostiserad med utmattningssyndrom. Jag hade även problem med feber som inte relaterade till förkylning eller liknande.

Dessa problem kom smygande tills jag till slut inte kunde utföra mitt jobb ordentligt utan till stor del var sängliggandes. På vårdcentralen kunde de inte hitta något fel på mig och jag fick därför ingen hjälp.


Genom hjälp att lägga om kosten och läka magen och immunfösvaret har jag fått mitt liv tillbaka. Jag orkar mera, kan fokusera igen och febern är borta. Resan tillbaka tog cirka ett halvår.

Ångest - Depression | Jag sökte för att jag under en period av 4-5 år varit utmattad psykist och kroppsligt och kände att jag inte kom framåt med den hjälp jag tidigare fått. Jag var mycket orkeslös, ledsen , hade ont i magen, ont i huvudet, upplevde ångest m.m. Detta hade hindrat mig från att arbeta fulltid och delta i fritidsaktiviteter och sociala tillställningar.


Jag har upplevt nytta och bättring med behandlingarna. Jag känner mig piggare, lugnare , starkare och gladare nu. Framförallt sover jag mycket lugnare och bättre på nätterna och känner mig mer utvilad när jag vaknar och då fungerar allt bättre.

Prima vitalus för ett friskare och gladare liv

För dig som söker att stärka din hälsa, vill orka mer, önskar att leva livet fullt ut,
erbjuder Prima Vitalus under ledning av diplomerad näringsterapeut hälsokonsultation,
avancerade hälsoanalyser, kroppstester samt vitamin /mineral och örtterapi för att öka din vitalitet och livskvalité.